Running 2018/03

Značka: Sportmedia
3,90 € –14 %
Running 2018 03 v800
3,90 € –14 % 3,32 € 2,77 € bez DPH
Na sklade

Výber bežeckej obuvi a čo si obliecť; Tréningový plán na 10 km; Rezistenčný tréning (1. časť); Akému behu by ste sa mali venovať?; 20 tipov na vašu najlepšiu 10-ku; Umenie zotavovania; Ako vás kratšie kroky dovedú k vyššiemu tempu; Kompletný sprievodca výživou a hydratáciou; Stačí bežcom voda?; Je nízkosacharidový prístup vhodný pre každého?; Ako na zápal okostice?

Detailné informácie

Podrobný popis

Laboratórium
■ Otázky a odpovede: Štyri strany otázok a odpovedí o behu
■ Bežecké laboratórium: Výber bežeckej obuvi a čo si obliecť

Tréning
■ Tipy: Dve strany tréningových tipov
■ Tréningový plán na 10 km: Pripravte sa s nami na najpopulárnejšiu bežeckú vzdialenosť
■ Rezistenčný tréning (1. časť): 11 funkčných cvikov na vytvarovanie kľúčových bežeckých svalov
■ Prirodzený výber: Akému behu by ste sa mali venovať?
■ 20 tipov na vašu najlepšiu 10-ku: Ako zvládnuť desať kilometrov rýchlejšie s menším vypätím síl
■ Umenie zotavovania: Od masáží až po mliečne šejky
■ Na kadencii krokov záleží: Ako vás kratšie kroky dovedú k vyššiemu tempu

Výživa
■ Tipy: Dve strany výživových tipov
■ Kompletný sprievodca výživou a hydratáciou: Čo jesť a piť prv, ako sa pustíte do behu
■ Ako najlepšie uhasiť smäd: Stačí bežcom voda?
■ Ľahký letný obed: Dva chutné a zdravé recepty
■ Káva s maslom namiesto raňajok? Je nízkosacharidový prístup vhodný pre každého?
■ Športová výživa: Gély či športové nápoje. Stoja za investíciu?

Zdravie
■ Tipy: Dve strany zdravotných tipov
■ Klinika Runningu: Ako na zápal okostice?
■ Sú nasýtené tuky nezdravé? Sú nasýtené tuky skutočne takým zlom, ako sme dlho verili?

PREDPLATNÉ časopisu Running »

Dodatočné parametre

Kategória: Časopisy
Hmotnosť: 0.24 kg
Jazyk:: slovenský
Rok vydania:: 2018
ISSN:: 1339-6811
Formát:: 210 × 286 × 4 mm
Rozsah:: 96 + 4

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: