Všetko o údení Vladimír Dyk.

Novinka
Značka: Grada
8,73 € 8,31 € bez DPH
Na sklade

V knihe nájdete zasvätené a prehľadné informácie o tom, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej udiarni a pri akej teplote údiť, aké drevo na údenie použiť. Užitočné rady a skvelé recepty, ktoré čerpajú z dlhoročných skúseností autora i starých majstrov údenárov. Nepostrádateľná príručka pre všetkých milovníkov údenia, nech už údia doma, na chate či chalupe.

Detailné informácie

Podrobný popis

V knihe nájdete zasvätené a prehľadné informácie o tom, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej udiarni a pri akej teplote údiť, aké drevo na údenie použiť.

Naučíte sa, ako postaviť na záhrade takú udiareň, aby bol užívateľ spokojný. Dozviete sa, prečo je výhodné soliť a nakladať do vlastných zmesí, ako správne vyúdiť chutné párky, klobásy či rôzne druhy salám. Zistíte, v čom sa líši nakladanie rýb, hydiny a syrov od nakladania mäsa atď. Nakoniec na vás čaká veľa úžasných receptov na najrôznejšie lahôdky, ktoré ponúkajú nevšedný kulinársky zážitok.

Dodatočné parametre

Kategória: Knihy
Hmotnosť: 0.4 kg
Autor: Dyk V.
Jazyk: slovenský
Rok vydania: 2018
ISBN: 978-80-271-2042-0
Rozsah: 122 + 4
Formát: 170 × 240 × 10 mm
Farebnosť: farebný titul
Väzba: tvrdá