Všetko o údení Vladimír Dyk.
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
V knihe nájdete zasvätené a prehľadné informácie o tom, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej udiarni a pri akej teplote údiť, aké drevo na údenie použiť.
Naučíte sa, ako postaviť na záhrade takú udiareň, aby bol užívateľ spokojný. Dozviete sa, prečo je výhodné soliť a nakladať do vlastných zmesí, ako správne vyúdiť chutné párky, klobásy či rôzne druhy salám. Zistíte, v čom sa líši nakladanie rýb, hydiny a syrov od nakladania mäsa atď. Nakoniec na vás čaká veľa úžasných receptov na najrôznejšie lahôdky, ktoré ponúkajú nevšedný kulinársky zážitok.
Dodatočné parametre
Kategória: | Knihy |
---|---|
Hmotnosť: | 0.4 kg |
Autor: | Dyk V. |
Jazyk: | slovenský |
Rok vydania: | 2018 |
ISBN: | 978-80-271-2042-0 |
Rozsah: | 122 + 4 |
Formát: | 170 × 240 × 10 mm |
Farebnosť: | farebný titul |
Väzba: | tvrdá |